Individuele begeleiding Den Bosch-More to Kids

More to Kids is een zorgaanbieder die individuele begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een specifieke hulpvraag. More to Kids is gevestigd in Den Bosch en zal dan ook in Den Bosch en omgeving haar trajecten starten. Hieronder vallen o.a.: Den Bosch, Schijndel, Boxtel, Drunen en omliggende dorpen. More to Kids haalt uw kind thuis of op school in Den Bosch op en bekijkt samen met u en uw kind welke passende activiteiten bij kunnen dragen aan het behalen van de opgestelde zorgdoelen. De activiteiten zullen in de eigen woonomgeving van uw kind aangeboden worden. Hierdoor wordt tevens de thuissituatie ontlast. In Den Bosch en omgeving zijn voldoende externe locaties die ruimte bieden voor deze activiteiten. Na de begeleiding wordt uw kind weer thuisgebracht en volgt een uitgebreide overdracht, zodat wederzijdse afspraken gemaakt/ vragen gesteld kunnen worden.

Wie ben ik?

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik ben Marloes Klaassen, 24 jaar. Ik woon in Den Bosch en ben afgestudeerd pedagoge. Het leukste aan mijn werk vind ik het stimuleren en helpen van kinderen in hun ontwikkeling. Hoe moeizaam die ook kan verlopen. Ik kijk vooral naar wat wél kan. Iedere stap vooruit is er 1, hoe klein ook. Ik ben er van overtuigd dat de puzzelstukjes uiteindelijk altijd op de juiste plek vallen. In de weg daar naartoe kunnen wat kuilen en hobbels zitten, maar met wat sturing komen we er wel. Samen. Daar gaan we voor! 

Na mijn studie ben ik direct aan het werk gegaan en heb ik veel ervaring kunnen opdoen bij AMO Actieve Opvang in Tilburg. Een jonge en veelzijdige organisatie waar ik veel geleerd heb over het vak. Na 3,5 jaar had ik de behoefte om nieuwe ideeen uit te werken en ben ik mijn eigen onderneming gestart: More to Kids. Ik mag nu doen wat ik het allerliefst doe. Dat is geweldig. Verder houd ik van voetballen en actief bezig zijn. Ik heb een hondje waar ik graag mee knuffel en vind het gezellig om uit eten te gaan met vrienden.

 

Zorgaanbod in Den Bosch

Activiteiten

 • Zwemmen
 • Sporten
 • Educatief
 • Creatief
 • Koken/bakken
 • Lasergamen
 • En nog veel meer!

Resultaten

 • Vergroten van sociaal-emotionele vaardigheden
 • Vergroten van de weerbaarheid
 • Vergroten van het zelfvertrouwen
 • Vergroten van de zelfredzaamheid
 • Omgaan met winst- en verliessituaties
 • Respijtzorg 

Werkwijze

 • Ophalen thuis of uit school
 • Activiteit
 • Evaluatie
 • Thuisbrengen
 • Overdracht

Intake

 • Kennismaking
 • Waarvoor zijn we hier?
 • Wat verwacht More to Kids van u? En wat mag u van ons verwachten? 
 • Indien start traject: zorgplan

Aanbod

 • Individuele begeleiding
 • Begeleiding in de klas
 • Huiswerkbegeleiding
 • Begeleiding op maat

Begeleidingsmomenten

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag

Wist je dat?

More to Kids ook een Linkedin pagina heeft?

More to Kids regelmatig leuke, mooie, creatieve uitspraken van kinderen deelt op de Facebookpagina? 

More to Kids in 2019 is opgericht, in Den Bosch?

De M en de K van More to Kids symbool staan voor de initialen van Marloes Klaassen?

More to Kids ook een Linkedin pagina heeft? 

More to Kids regelmatig leuke, mooie, creatieve uitspraken van kinderen deelt op de Facebookpagina? 

More to Kids in 2019 is opgericht, in Den Bosch?

De M en de K van More to Kids symbool staan voor de initialen van Marloes Klaassen?

Contact opnemen

a